Missie en visie NVRT

 

Missie

De NVRT is een beroepsvereniging van therapeuten die werken met transpersoonlijke psychotherapie, met name regressie- en reïncarnatietherapie. De vereniging behartigt de belangen van zowel de leden als hun cliënten en ziet toe op de kwaliteit van de aangesloten leden.

Visie

– De vereniging heeft een open, transparant karakter. De leden voelen zich verbonden met de vereniging en met elkaar. Er wordt plaats geboden aan een diversiteit van leden, zowel aan therapeuten met een kleine of een grote praktijk als aan leden met of zonder erkende opleiding medische en/of psychosociale basiskennis.

– Herstructurering van de organisatie leidt tot een slagvaardige vereniging met meer engagement van leden bij de vereniging en het vak.

– De eerste fase is gericht op consolidering van het aantal leden en handhaving van samenwerking met de geaccrediteerde opleidingen.

– In de tweede fase stelt de vereniging de grenzen voor lidmaatschap van verwante therapeuten open. Het aantal leden kan daardoor toenemen.

– De vereniging streeft naar vergroting van naamsbekendheid en naar een vergroting van het ledenaantal en een toename in het aantal cliënten voor de leden.

Lees ook

Welkom

Toepassingen

Veel gestelde vragen